Rainer Backmanin siunaustilaisuus 8.7.2022

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit

Suruksemme joudumme kertomaan, että MLB Electronicsin pitkäaikainen omistaja ja toimitusjohtaja Rainer Backman menehtyi lyhyen, mutta vakavan sairauden uuvuttamana 14.6.2022. Rainer oli yrityksen sydän ja sielu, ja hänen poismenonsa vaikuttaa meihin jokaiseen. 

 

Rainerin siunaustilaisuus järjestetään Lohjan Pyhän Laurin Kirkossa perjantaina 8.7.2022 klo 11:30, jonne kaikki ovat tervetulleita. Muistotilaisuus vietetään kutsun saaneiden kesken. 

 

Merkittävä osa MLB:n menestystarinaa

 

Rainerin vaikutus MLB:n historiaan ja nykypäivään on suuri. Hän siirtyi ensimmäisen kerran vanhempiensa Maj-Len ja Paul Backmanin vuonna 1977 perustaman M-L Backman Oy:n palkkalistoille 80-luvun puolivälissä ja jo tätä ennen työskenteli yrityksessä kausittain. Rainer toimi lyhyen aikaa betonialan yrittäjänä 90-luvun alkupuolella, mutta palasi takaisin vastaamaan ladontalinjasta vuonna 1995.

 

Vuonna 2003 Rainer otti vetovastuun yrityksestä yrityskaupan myötä ensin yhdessä Hannu Juseliuksen ja myöhemmin Marko Repolan kanssa. Markon ja Raiken johtamana yrityksen liikevaihto kehittyi huimaa vuositahtia ja henkilöstöluku kymmenkertaistui vuosien saatossa aina 50 henkilöön. 

 

Vuonna 2018 Marko myi osakkeensa Rainerin tyttärille Petralle ja Astalle, jolloin yritys siirtyi jälleen perheomistukseen. Tammikuussa 2022 yrityskauppojen myötä yrityksen tarinassa käännettiin uusi sivu, kun MLB Electronicsista tuli osa Inission Lohjaa. 

 

Esimerkki, jonka jalanjäljissä on helppo kulkea

 

Rainerin ehdottomia vahvuuksia olivat voimakas läsnäolo ja aito välittäminen asiakkaasta. Hän oli suora, rehellinen, kunnioittava ja oikeudenmukainen. Rainer rakensi yhteistyöllä, omalla esimerkillään ja toiminnallaan MLB:stä menestystarinan ja vielä tänäkin päivänä meillä on ilo palvella Rainerin rakentamia liikesuhteita ja kumppanuuksia. 

 

Vaikka Rainerin poismeno on meille iso menetys, jatkamme hänen viitoittamallaan tiellä yhdessä Inissionin kanssa. Uskomme, että Rainerin rakentama perintö jatkaa elämää jokapäiväisessä tekemisessämme ja pyrimme noudattamaan hänen asettamaansa kunnioitettavaa esimerkkiä. 

 

Rainerin muistoa kunnioittaen

Kirsi Backman, Asta Kronvall-Kettunen & Petra Löytänä
Inission Lohjan ja MLB Electronicsin henkilöstö

0
Feed

Jätä kommentti