Laitekokoonpanoja ja sopimusvalmistusta laadukkaasti valvotusta ympäristöstä Lohjalta

Ota yhteyttä

MLB Electronics Oy toteuttaa piirilevyjen ladontaa sekä erilaisia laitekokoonpanoja Lohjalla. Jotta voimme varmistaa kaikkien tuotteidemme ja palveluidemme laadun sekä suojellaksemme ympäristöä, noudatamme tarkkaa laatu- ja ympäristöpolitiikkaa. Lue alta lisää toimintatavoistamme sekä tavoitteistamme tai ota meihin suoraan yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemallesi palvelulle!

Laadunvarmennus

Me pyrimme jatkuvasti tuottamaan markkinoiden laadukkaimpia tuotteita sekä palveluita. Koska haluamme varmistaa tuotantomme laadun ja tunnistaa mahdollisia kehityskohtia, seuraamme laaduntuottokykyämme jatkuvasti. Investoimme myös sertifioituun IPC-koulutukseen ja yrityksestämme löytyy kaksi sertifioitua IPC J-STD-001 -kouluttajaa.


Laadunvalvonta kertoo selkeää dataa, jota on helppo verrata asetettuihin, konkreettisiin tavoitteisiin. Kun tavoitteet täyttyvät, nostetaan niitä entisestään, jotta kehitys pysyy jatkuvana.

Ekologisuus

Ympäristön hyvinvointi on MLB Electronics Oy:lle erittäin tärkeä arvo. Samalla kun valvomme tuotantomme laatua, valvomme myös ympäristömääräysten noudattamista.

MLB Electronics Oy:lle on myönnetty ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit, jotka toimivat takeena asiakkaillemme ympäristövastuumme kantamisesta sekä toimintatapojemme jatkuvasta kehityksestä.