Täyden toimintavarmuuden elektroniikan materiaalit MLB Electronicsilta LOHJALTA

Ota yhteyttä

MLB Electronics Oy Lohjalta on elektroniikan sopimusvalmistaja, joka pyrkii toiminnassaan 100-prosenttiseen toimintavarmuuteen. Saavuttaaksemme virheettömän toimintavarmuuden on materiaalivirtojen hallinta tärkeässä roolissa. Huippuunsa viritetty toiminnanohjausjärjestelmämme takaa, että valmistamamme johdinsarjat sekä muut elektroniikan materiaalit ovat aina saatavilla ja myös logistiikka toimii sulavasti tehtaillamme. Lue alta lisää logistiikastamme tai jätä meille suoraan tarjouspyyntö!

100-prosenttinen toimitusvarmuus – miten se on mahdollista?

Kyllä, se on ehdoton tavoitteemme. 100-prosenttisen toimintavarmuuden edellytyksenä toimii ostajiemme vankka kokemus, väsymätön toimitusvalvonta ja vastaanottotarkastukset yhdistettynä huippuunsa viritettyyn toiminnanohjausjärjestelmään.

Meidän verkostomme ulottuvat ympäri maailmaa. Tämä takaa sen, että esimerkiksi elektroniikan materiaalit sekä metalli- ja muoviosat ovat aina saatavilla parhaaseen hintaan. Varastoimme itse sopimuksen mukaan materiaaleja, puolivalmisteita tai valmiita tuotteita, jotta pystymme varmistamaan asiakkaillemme tuotteiden oikea-aikaisen toimituksen.

Tutustu tarkemmin laadun tarkkailuun