LADOTTUJEN PIIRIKORTTIEN VALMISTUS JA KOKOONPANO MLB ELECTRONICSILTA LOHJALTA

Ota yhteyttä

MLB Electronics Oy valmistaa ladotut piirikortit sekä muut elektroniikan komponentit, minkä lisäksi toteutamme erilaisia laitekokoonpanoja. Tehtaamme sijaitsee Lohjalla, josta käsin palvelemme maailmanlaajuisesti. Kun tarvitset kokeneen elektroniikan sopimusvalmistajan palveluita, ota yhteyttä MLB Electronics Oy:hyn ja jätä meille tarjouspyyntö!

Palveluistamme tarkemmin

Valtaosa tuotteistamme valmistetaan eri juotostapoja käyttäen yhdistämällä pintaladontatekniikkaa (SMA) ja läpiladontatekniikkaa (THT). Nykyaikainen kalustomme sekä osaavat operaattorimme mahdollistavat ”high mix, low volume” -tuotantotavan. Tämä ketterä tapa pystyy mukautumaan kaikenlaisiin projekteihin.

Ladottujen piirikorttien lisäksi valmistamme erilaisia laitekokoonpanoja, osakoonnoksia tai valmiita laitteita sekä johdinsarjoja. Lisäksi palveluihimme kuuluvat muun muassa lakkaus, olosuhdetestaus, sähköinen testaus, korjaus- ja huoltopalvelut sekä IPC J-STD-001 luokka 3 -mukainen, korkean laatuluokan sopimusvalmistus. 

Laitevalmistuksessa tyypillinen toimintamalli on sellainen, että tuotteesta on perusversio, josta on olemassa useita eri variaatioita, ja näistä paras valikoituu esimerkiksi loppukäyttäjän toimesta.


Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi alusta loppuun saakka, varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Halutessasi olemme myös mielellämme mukana tuotteen tuotannollistamisessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää – kerromme mielellämme lisää prosesseista!

Jätä meille tarjouspyyntö

Vahvuutemme tuotannossa

Käytössämme on kolme MyCronic-ladontakonetta, joista yksi on täysin automaattisesti toimiva ladontalinja. Monipuolisten koneidemme ansiosta töiden vaihtaminen on joustavaa ja nopeaa.

Logistinen hallintakykymme mahdollistaa 100-prosenttisen toimintavarmuuden. Materiaalivirtojen hallinta on oleellinen osa toimintaamme. Kokeneiden ostajiemme kyvyt sekä huippuunsa viritetty toiminnanohjausjärjestelmämme takaavat materiaalien oikea-aikaisen toimituksen.


Toimintaperiaatteisiimme ja vahvuuksiimme kuuluvat ketterä tuotanto, vankka laatu, asiakaslähtöinen palvelu sekä pitkä kokemus alalta. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Tutustu tarkemmin materiaaleihin ja logistiikkaan