En erfaren kontraktsTillverkare av elektronik från Lojo

Ta kontakt

MLB Electronics Ab är en av Finlands mest erfarna kontraktstillverkare av elektronik. Vårt företag är grundat 1977.

Precis intill riksväg 1 ligger vår fabrik, där vi tillverkar kretskort, kabelserier och kompletta slutprodukter. Vi har etablerat oss på marknaden som producent av omfattande elektroniktillverkningstjänster.

Här kan du närmare bekanta dig med vår verksamhet eller direkt kontakta oss och göra en offertförfågan!


Pekka Väyrynen
CEO

Våra tjänster

Våra tjänster fokuserar på elektroniktillverkning och elektronik relaterade processer så som montering. Största delen av våra produkter tillverkas genom användning av olika metoder av lödning där ytmontering (SMT) kombineras med hålmontering (THT).

Då du beställer tjänster av oss, påbörjas processen alltid med offertberäkningsprocessen. I början av offertprocessen kommer våra professionella Key Account Managers att intervjua dig för att få en klar uppfattning om dina önskningar och mål. Efter det kan vi påbörja planeringen av materialanskaffning och den mer detaljerade planeringen av tillverkningsprocessen.

Bekanta dig närmare

Varför välja MLB Electronics Ab?

Kontinuerlig utveckling, MLB Electronics Ab

 Kontinuerlig utveckling

Fastän våra kärnprocesser har förblivit oförändrade har våra tillverknisprocesser ändrats och utvecklats under årens lopp. Branschen i sin helhet har utvecklats enormt under de senaste årtiondena. På MLB Electronics Ab har vi alltid sett till att gå i spetsen av utveckling – och kommer att se till att göra det även i framtiden

Kvalitet, MLB Electronics Ab

Kvalitet och effektivitet

Produktionskvaliteten är grunden i all vår verksamhet. Vi använder tydliga och lätt mätbara målvärden för att ständigt övervaka kvaliteten. Fastän vi alltid i första hand satsar på kvaliteten är även produktionshastigheten en viktig del av vår verksamhet. Under våra många år inom branschen har vi lyckats finslipa så väl kvaliteten, effektiviteten som flexibiliteten av våra tjänster till sin perfektion.

Effektivitet, MLB Electronics Ab

Yrkeskunskap

Tack vare vår över 40-åriga erfarenhet inom branschen, är vi en av Finlands mest erfarna kontraktstillverkare av elektronik. Alla våra anställda är erfarna proffs som vill erbjuda sak- och yrkeskunnig service för våra kunder även i framtiden.

Företagets storlek

Vår fabrik i Lojo har en storlek på 2200 m². Vår fabrik som är utrustad med den nyaste tekniken och vår motiverade och engagerade personal garanterar vår utmärkta förmåga att betjäna kunder nu och i framtiden.