Enhetskonfigurationer och kontraktstillverkning av hög kvalitet från en kontrollerad miljö i Lojo

Ta kontakt

MLB Electronics Ab förverkligar stapling av kretskort och olika enhetskonfigurationer i Lojo. Vi följer noggrann kvalitets- och miljöpolitik för att kunna försäkra kvaliteten av alla våra produkter och tjänster och för att skydda miljön. Nedan kan du läsa mera om våra handlingssätt och målsättningar eller kontakta oss direkt och be om en offert för den tjänst du är i behov av!

Kvalitetssäkring

Vi strävar konstant efter att producera de bästa produkterna och den bästa servicen på marknaden. Eftersom vi vill försäkra oss om vår produktionskvalitet och identifiera vad som bör förändras, följer vi konstant med vår förmåga att producera tjänster och varor av hög kvalitet. Vi investerar även i IPC-skolning och i vår personal finns två IPC J-STD-001-instruktörer.


Kvalitetskontrollen ger klar data, som är lätt att jämföra med de konkret ställda målen. Då målen uppnås, lyfts ribban ännu högre, så att utvecklingen fortsätter konstant.

Ekologi

Miljöns välbefinnande är extremt viktigt för MLB Electronics Ab. Samtidigt som vi kontrollerar kvaliteten på vår produktion, ser vi till att följa miljöskyddsföreskrifter.


MLB Electronics Ab har tilldelats ISO 9001 och ISO 14001-certifikat, som fungerar som garanti för våra kunder om att vi bär vårt ansvar inom naturskydd och att vi konstant fortsätter utveckla våra tjänster..