elektronik-material AV FULL OPERATIONSSÄKERHET från MLB Electronics i Lojo

Ta kontakt

MLB Electronics Ab från Lojo är en kontraktstillverkare av elektronik som i sin verksamhet strävar till 100-procenting operationssäkerhet. Hanteringen av materialflöden spelar en viktig roll i att nå en felfri operationssäkerhet. Vårt förstklassiga resursplaneringssystem garanterar att kabelserier och annan elektronisk material som vi producerat, är alltid tillgängliga och att logistiken fungerar smidigt i fabriken. Nedan kan du läsa mera om vår logistik och göra en offertförfrågan!

100-procentig operationssäkerhet – hur är det möjligt?

Ja, det är vårt ultimata mål. Våra köpares erfarenhet och expertise, vår otröttliga leveranskontrol och våra mottagningsinspektioner i kombination med vårt förstklassiga resursplaneringssystem försäkrar vår 100-procentiga operationssäkerhet.


Vårt nätverk utsträcker sig världen över. Detta garanterar att till exempel elektroniska material samt metall- och plastdelar alltid är tillgängliga till bästa pris. För att säkerställa tidsenlig leverans av produkter till våra kunder, lagrar vi enligt kontrakt material, halvfabrikat och färdiga produkter själva.

Bekanta dig närmare med kvalitetsgranskningen