Tillverkning och montering av staplade kretskort av MLB Electornics från Lojo

Ta kontakt

MLB Electronics Ab vi tillverkar kretskort samt elektromekanisk montering och box-built. Vi betjänar internationellt från vår fabrik i Lojo. Kontakta MLB Electronics Ab då du är i behov av en erfaren kontraktstillverkare av elektronik gör en offertförfrågan.

Mera om våra tjänster

Största delen av våra produkter tillverkas genom användning av olika metoder av lödning där ytmontering (SMA) kombineras med hålmontering (THT). Våra skickliga operatörer och vår moderna utrustning möjliggör ”high mix, low volume” – produktionssättet. Detta smidiga sätt kan adapteras till alla sorts projekt.

Förutom kretskort (PCBA) tillverkar vi olika komplett slutprodukter, underprodukter eller färdiga produkter och kabelserier. Dessutom inkluderar våra tjänster lackning, miljötestning, elektronisk testning, reparations- och underhållstjänster samt IPC J-STD-001klass 3 kontrakttillverkningstjänst i enlighet med den höga kvalitetsklassen. 

Vid tillverkning av produkter är den typiska proceduren den följande: det finns en grundversion av produkten, av vilken det finns flera olika variationer, och den bästa av dessa väljs till exempel av slutanvändaren.


Vi samarbetar nära med dig från början till slut för att garantera det bästa möjliga slutresultatet. Om du så önskar, är vi även gärna delaktiga i varans produktionsprocess. Ta kontakt för mer information – vi berättar gärna mera om våra processer!


Gör en offertförfågan

Våra styrkor inom produktion

Till vårt förfogande har vi tre MyCronic ytmonteringsmaskiner, varav en är en totalt automatiserad staplingslinje. Tack vare våra mångsidiga maskiner går projektbyten flexibelt och snabbt.


Vår logistiskhanteringsförmåga möjliggör en 100-procentig operationssäkerhet. Hanteringen av materialflöden utgör en viktig del av vår verksamhet. Våra erfarna inköpares skicklighet och vårt förstklassiga resursplaneringssystem garanterar att materialen levereras enligt schema.

Till våra funktionsprinciper och styrkor hör en smidig produktion, stadig kvalitet, kundorienterade service samt en lång erfarenhet inom branschen. Ta kontakt för mer information om våra tjänster!

Mera om material och logistik