TARJOUSPYYNTÖ PIIRILEVYJEN LADONNASTA TAI LAITEKOKOONPANOISTA – MLB ELECTRONICS LOHJALTa

Ota yhteyttä

Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi piirilevyjen ladonnasta tai laitekokoonpanoista, jätä rohkeasti tarjouspyyntö MLB Electronics Oy:lle Lohjalla. Jotta yhteistyömme lähtisi mahdollisimman hyvin liikkeelle, toivoisimme, että tutustut alla olevaan listaan ja toimitat mainitut dokumentit tuotteesta sähköpostilla tarjouspyynnön yhteydessä. Mikäli haluat, että otamme yhteyttä sinuun, täytä alla oleva lomake.

Tarvittavat dokumentit tarjouspyyntöön


Osaluettelo
Osaluettelo määrittelee kaikki kalustettavat osat ja komponentit, ja siinä on määritelty jokaisen komponentin tyyppi, paikka ja määrä piirilevyllä. Tietojen on oltava yksiselitteisiä ja oikeita. Osien ja komponenttien hankinta tehdään osaluettelon tietoihin perustuen.

Osasijoittelukuva
Osasijoittelukuvassa on esitetty piirilevylle ladottavien komponenttien paikat, positio- ja suuntatiedoilla. Osasijoittelukuvaa käytetään komponenttien suunnan ja oikeellisuuden tarkastamiseen, koska eri suunnitteluohjelmien komponenttikirjastoissa saattaa olla ristiriitoja käytetyn komponentin ominaisuuksien kanssa.


Ladontatiedot
Käytössämme on AEGIS CAD software ladontaohjelmien tekoa varten. Ladontakone tarvitsee tiedon paikasta, johon komponentti asennetaan (koordinaatit) ja miten päin se asennetaan (kulma). Lisäksi kone tarvitsee tiedon piirilevyn fiduista (fiducial marks). Parhaiten saamme tiedot Native CAD -tiedostosta ASCII-muodossa.

Annamme mielellämme lisäohjeita ASCII-tiedoston luomisesta.

GERBER-tiedostot
GERBER-tiedostoissa näkyy piirilevyn kaikki kerrokset, ja niistä tiedostoista valmistetaan piirilevy ja juotospastastensiili.

Piirilevyn spesifikaatio
Tiedot piirilevystä, piirilevyn materiaaleista ja rakenteesta. Jos asiakas toimittaa piirilevyt, on hyvä toimittaa spesifikaatiot ja/tai mainita, jos piirilevyn rakenteessa tai designissa on jotain poikkeavaa, mikä saattaa vaikuttaa valittuihin prosesseihin.

Muu erityisohjeistus
Kaikki tarvittava lisäohjeistus koskien mm. tuotteen valmistusta, käsittelyä, merkintöjä, toimitusta ja komponentteja. Myös aiemmin tuotannossa esiintyneet ongelmat on hyvä tuoda meidän tietoomme.

Käsittelemme kaiken tiedon luottamuksellisesti eikä sitä koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle. Jos sinulle tulee jotain kysyttävää ota yhteyttä, me vastaamme mielellämme!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse